Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Bodea: 'Renunţaţi la prostia cu parteneriatul public-privat pe tronsonul între Ungheni şi Tg. Neamţ! Aveţi bani gratis, din partea Comisiei Europene'

marius bodea

Deputatul PNL Marius Bodea, secretarul Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, susţine că a avertizat-o luni în cadrul dezbaterilor bugetului de stat pentru 2019 pe Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor, că "în Moldova se naşte o revoltă ale cărei efecte sunt greu de anticipat" în lipsa finanţării corespunzătoare a Autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, potrivit agerpres.ro.

Citeste si ALERTĂ Un alt deputat pleacă din PSD : Am decis că este timpul să 'mă rup' de acest tip de politică

Potrivit unui comunicat de presă, deputatul Marius Bodea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Iaşi, a cerut ca Guvernul să renunţe la ideea parteneriatului public-privat pentru tronsonul dintre Ungheni şi Târgu Neamţ şi să concedieze personalul "incompetent" al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

"Renunţaţi la prostia cu parteneriatul public-privat pe tronsonul între Ungheni şi Tg. Neamţ! Aveţi bani gratis la dispoziţie, din partea Comisiei Europene. Vă previn să nu faceţi teste pe locuitorii celei mai sărace regiuni a României! Curăţaţi cât de repede puteţi toţi incompetenţii din CNAIR: aveţi exemple cum aceştia de doi ani de zile se învârt în jurul aceloraşi hârtii şi nu sunt în stare să scoată la licitaţie investiţiile pe care le aşteptăm", i-a transmis Bodea, potrivit comunicatului, Rovanei Plumb în cadrul dezbaterilor la bugetul Ministerului Transporturilor în şedinţa comună a comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Potrivit comunicatului, Marius Bodea a mai afirmat că Ministerul Transporturilor, cel care trebuie să fie "motorul de dezvoltare a României din punctul de vedere al investiţiilor", este responsabil să gândească o strategie de rezolvare a decalajului "uriaş" între Moldova şi celelalte regiuni dezvoltate ale României.

"Există un obiectiv primordial care să rezolve această problemă: Autostrada Moldova-Transilvania, Autostrada Unirii: Ungheni-Iaşi-Tg. Mureş. A8, spuneţi-i cum vreţi Dvs. Este singura şansă pentru regiunea aceasta, alta nu este! Şi din această perspectivă, având în vedere că sunt şi bani gratis puşi la dispoziţie de Comisia Europeană, vă rog să nu vă zgârciţi cu alocările", a mai afirmat deputatul Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.