Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Copil s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din Antwerp, în ziua în care a împlinit 29 de ani

Marius Copil

Marius Copil (92 ATP) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din Antwerp (Belgia), joi, în ziua în care a împlinit 29 de ani, după ce l-a învins pe argentinianul Diego Schwartzman, al treilea favorit al întrecerii, clasat pe locul 15 mondial, scor 6-4, 5-7, 7-6 (7), anunță MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Copil a avut parte de o partidă foarte dificilă, decisă în tiebreak-ul setului decisiv și încheiată la capătul a două ore și 43 de minute.

În primul set, Copil și-a luat un avantaj important din debut, conducând cu 3-0. Ulterior, arădeanul și-a adjudecat actul inaugural, scor 6-4, reușind șase ași.

Actul secund i-a aparținut lui Schwartzman, care s-a impus cu 7-5. Argentinianul a făcut diferența la scorul de 5-5, când s-a impus pe serviciul lui Copil, iar ulterior a trimis partida în set decisiv.

Setul decisiv a fost unul dramatic, cu multiple răsturnări de situație. Marius Copil a beneficiat de minge de meci la scorul de 5-5, însă Diego Schwartzman s-a redresat și a reușit să împingă setul în tie-break. Acolo, Copil a mai ratat două mingi de meci, la 6-5 și 7-6, însă a încheiat jocul, în cele din urmă, după două ore și 43 de minute.

În sferturile de finală ale turneului din Antwerp, Marius Copil se va duela cu învingătorul dintre uruguayanul Pablo Cuevas (45 ATP) și britanicul Andy Murray, fost lider mondial, în prezent clasat pe locul 243.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Performanța lui Marius Copil, accederea în sferturile de finală ale turneului ATP 250 Antwerp, este cea mai bună obținută în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.