Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: 'Cei care l-au urmărit pe Ongenda, nu cred că o mai fac'

Hervin Ongenda

FC Botoșani nu se poate baza pe unul dintre cei mai buni jucători, Hervin Ongenda (24 de ani), din cauza impresarilor. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a declarat că influența reprezentanților l-a făcut pe jucător ca în ultimele săptămâni să nu mai dea un randament foarte bun, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Ongenda a fost pe listele mai multor echipe din afara României și a cerut să plece. Botoșani nu și-a dat acordul pentru transfer, iar fotbalistul, afectat de acest aspect, nu a mai dat un randament satisfăcător la antrenamente. ”Ongenda a fost dat peste cap. În primele cinci-șase etape a fost un jucător incredibil. Este de nerecunoscut față de ce a jucat în primele meciuri. Oamenii care îi gestionează interesele au crezut că prin presiunile pe care le fac asupra noastră și asupra lui, fac bine.

Dacă nu ești un jucător matur, calculat și să-ți vezi interesul, ai de suferit. Avem și noi de suferit pentru că nu ne putem baza pe un Ongenda 100%. Dacă eu nu sunt mulțumit de ceea ce arată. Cei care l-au urmărit până acum, nu cred că o să-l mai urmărească”, a precizat Marius Croitoru.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Hervin Ongenda are 11 meciuri și două goluri pentru FC Botoșani în acest sezon, dar prestațiile sale au scăzut vizibil comparativ cu sezonul trecut și primele meciuri ale stagiunii în curs. El a ajuns la gruparea moldoveană în iulie 2018, din postura de jucător liber de contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.