Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani, critic la adresa lui Mirel Rădoi: 'Mi-aș fi dorit să am mai mulți jucători convocați la U21'

FRF
u21 romania fotbal

Mirel Rădoi a fost din nou criticat pentru selecția pe care o face la naționala sub 21 de ani a României. Marius Croitoru, antrenorul formației FC Botoșani, a declarat că echipa sa merita să aibă mai mulți jucători în acțiuna pentru preliminariile Campionatului European, și nu unul singur, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

Gruparea moldoveană a primit o singură telegramă la ultimele convocări, pentru fundașul central Andrei Chindriș. "Avem în componenţă juniori foarte buni, poate cei mai buni din România. Chiar din acest punct de vedere mi-aş fi dorit să am mai mulţi jucători la lotul naţional. Asta a fost alegerea lui Mirel, trebuie să o respectăm. Nu cred că un jucător care joacă meci de meci la echipa de pe locul 5 sau locul 6 să nu fie convocat la naţionala României.", a declarat Marius Croitoru, în cadrul unei conferinţe de presă.

România U21 se află pe locul 3 în Grupa 8 din campania de calificare la EURO. Naționala noastră a disputat până în acest moment 3 meciuri și a adunat 6 puncte (două victorii și un eșec); se află la un punct de locul 2, Finlanda (care are un meci în plus) și la 3 lungimi de liderul Danemarca.

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

Următorul duel al selecționatei antrenate de Mirel Rădoi este programat pe 14 noiembrie, pe teren propriu, contra Finlandei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.