Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: În momentul acesta, aproape jumătate din echipă are oferte

franta fotbal

Mai mulți jucători din lotul FC Botoșani au oferte în acest moment, iar unii dintre ei ar putea pleca în această iarnă. Cei mai curtați sunt fundașii Andrei Miron și Andrei Chindriș.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a anunțat că jumătate dintre titlularii din prima parte a sezonului au oferte în momentul de față. El și-ar dori să nu plece nimeni în această iarnă și să se lupte cu șanse reale pentru un loc în play-off.

„În momentul acesta, aproape jumătate din echipă are oferte. Haruț, Chindriș, Miron, Rodriguez, Papa, Ongenda, Ofosu, Ashkovski. Sunt jucători care au oferte clare. Din punct de vedere fotbalistic, eu am dus echipa acolo unde am zis, să joace un fotbal plăcut. Obiectivul lor personal a fost de a avea șanse la play-off. Din punct de vedere financiar, sunt lucruri care mă depășesc. Datoria mea ca antrenor este să am rezultate cu jucătorii pe care îi aduc. Vor pleca unii și vor veni alții.

Citește și: Reabilitarea litoralului românesc! Licitația depășește peste 1 miliard și jumătate de lei

Eu mi-aș dori să rămânem în aceeași componență dar situația financiară a Botoșaniului nu se poate compara cu a altor echipe care beneficiază de 1-2 milioane de euro în plus, din alte părți. Banii aceștia trebuie să-i producem din vânzare de jucători.” , a spus Marius Croitoru.

FC Botoșani ocupă locul 7 în Liga 1 după 22 de etape, cu 33 de puncte, la două puncte în spate Viitorului, aflată pe ultima poziție care asigură prezența în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.