Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Dan Sîiulescu este noul director general al Romsilva

www.stiripesurse.ro
Romsilva

Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP) Romsilva l-a desemnat pe Marius Dan Sîiulescu pentru un mandat provizoriu de patru luni la conducerea instituţiei.

Potrivit unui comunicat de presă al Romsilva, transmis marţi AGERPRES, desemnarea noului director general a avut loc după ce mandatul de director general exercitat de către Daniel Nicolăescu a expirat, potrivit Agerpres.

Marius Dan Sîiulescu, în vârstă de 47 de ani, a absolvit, în anul 2000, Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere din cadrul Universităţii "Transilvania" din Braşov, precum şi cursurile Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune a Universităţii "Spiru Haret" din Bucureşti, în anul 2008.

Acesta şi-a început cariera în silvicultură ca şef de district la Ocolul Silvic Bălceşti, ocupând ulterior funcţii de execuţie la Ocolul Silvic Romani, cu responsabilităţi privind regenerarea pădurilor, investiţii, securitate şi sănătatea în muncă, dar şi de conducere, la Ocolul Silvic Băbeni. De asemenea, Sîiulescu şi-a desfăşurat activitatea în cadrul aparatului Direcţiei Silvice Vâlcea, iar din luna aprilie a anului 2023 a preluat funcţia de director al Direcţiei Silvice Vâlcea.

RNP Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile ţării, şi asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate. Toate pădurile proprietatea publică a statului deţin certificarea managementului forestier în standard internaţional.

Totodată, Regia administrează 22 de parcuri naţionale şi naturale, precum şi 12 herghelii de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.