Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Daniel Dumitrașcu (ALDE): Unii dintre cetățeni sunt certați cu bunul simt și acest lucru trebuie sancționat de către Poliția Locală a Sectorului 5

Facebook
Marius Daniel Dumitrașcu

ALDE solicită măsuri urgente pentru menținerea curățeniei în Sectorul 5 al Capitalei. Apelul este făcut prin intermediul lui Marius Daniel Dumitrașcu, candidat al partidului la Consiliul Local al Sectorului 5. El solicită în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook măsuri mai dure din partea Poliției Locale la adresă cetățenilor din sector care nu contribuie la menținerea curățeniei în sector.

”Unii dintre cetățeni sunt certați cu bunul simt și acest lucru trebuie sancționat de către Poliția Locală a Sectorului 5

Autoritatea locală are obligația să pună la punct serviciile de salubritate, iar acolo unde este cazul să aplice sancțiuni, amenzi.

E necesar să se implementeze de urgentă sistemul de pubele îngropate și fiecare asociație de proprietari din sector să gestioneze colectarea selectivă gunoaielor.

Această lipsă de implicare și aruncatul gunoaielor peste tot afectează sănătatea noastră și a copiilor noștri

Sunt multe cazuri în care gunoiul este aruncat pe domeniul public. Este și cazul de față semnalat la adresa din str.Conțești nr.6, Sector 5.

Poliția locală are pârgiile legale să sancționeze conform legii aceste fapte. Legea trebuie aplicată, organele de control trebuie să își facă treaba!”, susține Marius Daniel Dumitrașcu, Candidat la Consiliul Local al Sectorului 5 din partea ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.