Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Dunca, senator PSD: 'Şi secretarii de stat, şefii de deconcentrate şi prefecţii USR PLUS trebuie să plece'

brasovstiri.ro
Marius Dunca

Nu doar miniştrii USR PLUS trebuie să plece din guvern, ci şi secretarii de stat, şefii instituţiilor deconcentrate şi prefecţii acestei formaţiuni politice, a declarat miercuri, conform unui comunicat remis AGERPRES, senatorul Marius Dunca, preşedintele PSD Braşov.

"Doar miniştrii USR PLUS îşi dau demisia? Aşteptăm şi demisiile secretarilor de stat, ai şefilor de instituţii, ai prefecţilor, ai directorilor de deconcentrate! Din păcate, cei din USR PLUS recurg la o nouă escrocherie. Îşi retrag miniştrii, chipurile ies de la guvernare, dar îi păstrează în funcţiile bănoase şi de putere pe secretarii de stat, şefii de instituţii, prefecţii, directorii de deconcentrate. Asistăm, din păcate, la un adevărat spectacol al ipocriziei", a afirmat preşedintele PSD Braşov.

Conform acestuia, odată cu începutul crizei politice "leul se devalorizează continuu" şi, în general, "România se duce de râpă".

"Este inacceptabil ca economia României să fie paralizată, iar cetăţenii să se afunde în sărăcie din cauza acestui Guvern. Raportările triumfaliste ale aşa-zisului bilanţ al miniştrilor USR nu pot ascunde adevărul! Vorbim despre un eşec grav, pe toată linia, în oricare dintre ministerele deţinute! 0 km de autostrăzi, 0,2% fonduri UE absorbite, 0% fonduri din PNRR, ultimul loc în UE la sprijinirea IMM-urilor şi a economiei, eşec pe linie în Sănătate. Nici acum, după 6 luni de la termenul iniţial, PNRR României nu e adoptat la Bruxelles, iar absorbţia fondurilor europene e dezastruoasă. (...) Asistăm la un adevărat haos înaintea începerii noului an şcolar. (...) România se duce de râpă", susţine senatorul PSD.

În context, el a solicitat demisia întregului cabinet Cîţu.

"Nu doar Florin Cîţu trebuie să plece, ci întregul Guvern al Dreptei! Întreg Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR este responsabil de haosul din ţară!", a spus Marius Dunca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.