Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius-Eugen Ostaficiuc, PSD Iași: Florin Citu apare cu promisiuni si scamatorii electorale! Pe 2 septembrie vine CIRCUL in judetele Moldovei!

marius ostaficiuc

Deputatul Marius-Eugen Ostaficiuc, președintele organizației municipale PSD Iași, afirmă că dincolo de scandalurile politice pe care le proacă premierul, Cîțu trebuie să grăbească investițiile pentru zona Moldovei, având în vedere județele Moldovei sunt în continuare izolate de restul țării.

„Nu era de ajuns criza în care ne-a băgat Florin Cîțu, a mai fost nevoie de un scandal că situația din România să devină una și mai incertă. Încercarea premierului de a forța un proiect pur electoral pentru alegerile interne din PNL pe ordinea de zi a ședinței de Guvern s-a lăsat cu un scandal fără precedent. Un program menit să fie un nou PNDL s-a transformat într-o armă electorală pe care, însă, Florin Cîțu a tratat-o că pe propria jucărie. Guvernul PNL- USR nu a fost în stare să facă nimic concret pentru România, pentru români, ci au ajuns doar să se certe între ei pe putere, pentru cine controlează fondurile și câte și mai câte.

Prețurile sunt tot mai mari, investițiile sunt zero, iar Citu și ceilalți se comportă că niște copii ce s-au certat și care și-au luat mingile și au plecat acasă.

Cîțu este ocupat în continuare cu campania internă din PNL, pare rupt de realitate, cu totul într-o altă lume. USR- PLUS se joacă de-a ieșitul de la guvernare și refuză să-și asume un proiect clar de reformă pentru a pune țara pe picioare. Această coaliție seamănă tot mai mult cu o ceartă la grupa mare de la grădiniță, cu niște puști care sunt aproape să se ia la bătaie, dar care trebuie să împartă jucăriile pentru că altfel vine altcineva și le ia caimacul.

Programul "Anghel Saligny" provoacă scandal, banii din PNDL 2 s-au terminat, cei din PNRR sunt în aer, prețurile la gaze și energie au explodat. Însă Cîțu și ceilalți miniștri continuă să se zbată în mediocritate, să caute doar scandal și să apară zilnic la televizor cu tot felul de avioane.

Premierul rebuie să priceapă că Moldova este în continuare izolată de restul țării, Florin Cîțu trebuie să grăbească investițiile în această regiune a țării. Poate că vizita lui de joi, 2 septembrie, prin județele Moldovei, nu va fi doar una pur electorală pentru voturile din PNL. Însă la cum s-a comportat în ultima vreme, premierul poate candida cu succes la cel mai penibil politician din România”, afirmă Ostaficiuc într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.