Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Florea şi Constantin Sandu candidează la preşedinţia Federaţiei Române de Scrimă

scrima

Marius Florea, preşedintele în exerciţiu, şi Constantin Sandu sunt cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, la Adunarea Generală de alegeri care va avea loc în data de 23 februarie, la Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, anunță AGERPRES.

Pentru cele cinci poziţii de membri în Comitetul Executiv al federaţiei sunt depuse şapte candidaturi, anunţă organizaţia pe pagina sa de Facebook: Oana Ionescu, Marcel Tarţa, Pavel Badea, Valentin Niţă, Ciprian Porumb, Gabriela Dinţică, Dr. Costin Duţu.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

În prezent, Comitetul Executiv al federaţiei este compus din preşedintele Marius Florea, secretarul general Roxana Bârlădeanu, vicepreşedinţii Ana-Maria Popescu (Brânză), Ioana Ionescu, contabilul-şef Lăcrămioara Surufcă şi membrii Loredana Dinu, Florin Zalomir şi Petrică Ungureanu.

Marius Florea a fost ales preşedinte al federaţiei pe 27 aprilie 2018, după ce Laura Badea se retrăsese în ianuarie acelaşi an din motive de sănătate. Laura Badea fusese aleasă pe 29 martie 2017 în funcţia de preşedintă a FRS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.