Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Lăcătuș îl pune la punct pe Gigi Becali: Ar trebui să-l preocupe mai mult contracandidatele din Liga I

www.prosport.ro
gigi becali marius lacatus

Directorul tehnic al CSA Steaua, Marius Lăcătuș, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că pe finanțatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, ar trebui să-l preocupe mai mult contracandidatele din lupta pentru titlu din Liga I și nu soarta formației militare, scrie agerpres.ro.

Lăcătuș a răspuns astfel după ce Gigi Becali amenințase că va face tot posibilul pentru ca echipa de fotbal CSA Steaua să nu promoveze timp de cinci ani atunci când va ajunge în Liga a III-a. "Pe Gigi Becali ar trebui să-l preocupe contracandidatele din lupta pentru titlu din Liga I. Noi deocamdată suntem o echipă care nu știe în ce ligă va evolua. Iar faptul că dorește să ne pună piedici, observ că în ultimii doi ani nu a reușit să facă acest lucru. Pe noi ne preocupă echipa noastră și ne dorim să discutăm mai puțin de FCSB, echipă din Liga I. Chiar nu ne dorim să dăm un răspuns de fiecare dată când Gigi Becali face o declarație", a spus Lăcătuș.

Fostul fotbalist susține că echipa pe care a format-o nu va avea nicio problemă în a promova an de an. "Nu ne-am grăbit, am vrut să aducem la echipă jucători talentați, jucători de perspectivă, dar și jucători cu experiență. Steaua este un nume mare, aici se dorește performanță. Nimeni dintre noi nu dorește ca Steaua să evolueze mult timp în eșaloanele inferioare. Obiectivele sunt mari, drumul va fi lung, dar sper să promovăm an de an așa cum ne dorim. Atâta timp cât avem jucători de perspectivă suntem siguri că nu vom întâmpina foarte mari probleme în a promova din Liga a IV-a într-a III-a și dintr-a III-a în a II-a. Sigur că pe parcurs pot apărea probleme, dar nu cred că jucătorii noștri nu pot face față nivelului din Liga a IV-a și a III-a. E bine dacă va fi și Rapid în Liga a IV-a, va fi frumos. Mai este și Sportul, și Progresul, va fi o Liga a IV-a interesantă pentru toată lumea", a mai afirmat Lăcătuș.

Directorul sportiv Ștefan Iovan a menționat că jucătorii din lotul Stelei au calitate și este convins că vor ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele. "Am venit de o săptămână aici, dar am venit cu drag alături de acest proiect. Am rămas plăcut impresionat de calitatea acestor jucători tineri, au reale calități de progres și sunt sigur că ne vor ajuta pentru a ne îndeplini obiectivele. Eu mă voi duce să văd meciuri pentru a urmări jucători dacă va fi cazul să mai completăm anumite posturi. De asemenea, voi arunca o privire și spre centrul de copii și juniori pentru că dorim ca și nivelul de acolo să crească", a menționat el.

Al rândul său, antrenorul principal Ion Ion a rămas surprins de nivelul de pregătire al tinerilor jucători din lot. "Am rămas plăcut surprins de felul în care se antrenează jucătorii. Sunt foarte concentrați, sincer, nu mă așteptam. Referitor la disciplină, la tactică... mă așteptam să lucrăm mai mult, dar practic ei baza o au deja. Așa că ne ușurează munca", a precizat Ion Ion.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a prezentat, vineri, într-o conferință de presă, lotul echipei de fotbal, format din 23 de jucători, și staff-ul tehnic și administrativ pentru sezonul 2017-2018.

Managerul secției de fotbal va fi Cristian Negoe, director sportiv Ștefan Iovan, director tehnic pe Marius Lăcătuș, antrenor principal pe Ion Ion, antrenor secund Vasile Aelenei, iar antrenor cu portarii Gabriel Ion.

Formația militară, care și-a început pregătirea în urmă cu aproximativ o săptămână, va disputa prima partidă amicală, duminică, de la ora 10,30, în Complexul Sportiv Steaua din Bulevardul Ghencea cu formația Comprest.

În perioada precompetițională, CSA Steaua va efectua două cantonamente montane. Primul va avea loc la Cheile Grădiștei, în perioada 23 iulie — 4 august, iar cel de-al doilea la Târlungeni, între 7-20 august. Pe parcursul celui de-al doilea stagiu, echipa condusă de Ion Ion va disputa cinci partide amicale în 12, 14, 17, 19 și 20 august.

Clubul Sportiv al Armatei și-a înființat la sfârșitul anului 2016 o echipă de fotbal, iar fostul internațional Marius Lăcătuș a fost numit antrenor-coordonator (director tehnic). Echipa CSA Steaua va fi înscrisă în Liga a IV-a sau a V-a începând cu sezonul competițional 2017-2018 și are ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020.

Înființarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și gruparea din Liga I, FC Steaua București, în urma căruia clubul finanțat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii "Steaua București" și a fost obligat să își schimbe denumirea în FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.