Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Mihalache, suspendat opt meciuri pentru accidentarea lui Elvir Koljici iar Dan Petrescu, suspendat două jocuri

Jucătorul echipei Poli Iaşi Marius Mihalache a fost suspendat opt etape de Comisia de Disciplină a FRF pentru intrarea în urma căreia atacantul CS Universitatea Craiova Elvir Koljici s-a accidentat grav, potrivit news.ro.

"U Craiova vs. CSM Poli Iaşi – Eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Mihalache Marius cu suspendare pentru opt jocuri şi i se aplică o penalitate de 5.000 lei", a precizat LPF.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

Antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi cu o penalitate de 4.500 lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu FC Botoşani pentru proteste la adrsea arbitrajului.

"FC CFR 1907 Cluj vs. FC Botoşani – Eliminare – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţioneaza jucătorul Moescu Adrian (FC Botoşani) cu suspendare pentru un joc şi i se aplică o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 360 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 4.500 lei; În baza art. 45.a din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei", se arată în comunicatul ligii.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Comisia de Disicplină a constatat că echipa Dinamo a achitat datoria către fostul ei jucător Dan Nistor, acum la CS Universitatea Craiova.

Denis Dumitraşcu (FC Chindia Târgovişte) a primit o suspendare de două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Clubul CFR Cluj a primit un termen de graţie pentru plata debitului către jucătorul Ionuţ Peteleu şi a fost penalizat cu suma de 3.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.