Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Niculae nu este de acord cu politica implementată la Dinamo de Ionuţ Negoiţă

ProSport
Marius Niculae

Marius Niculae (38 de ani) nu este de acord cu politica implementată la Dinamo de Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar al echipei, care şi-a înaintat dorinţa de a vinde clubul, potrivit Mediafax.

În ultimii ani, mai mulţi jucători au plecat din ”Ştefan cel Mare” pe sume importante, fără ca banii să fie reinvestiţi în transferuri. Dacă nu se va schimba situația la club, fostul atacant al lui Sporting Lisabona crede că echipa pregătită de Eugen Neagoe va juca, pentru al treilea sezon la rând, în play-out”: ”Nu ştiu care a fost situaţia exactă între Mircea Rednic şi Negoiţă. Inclusiv eu l-am văzut de trei ori când am jucat la Dinamo. Nu sunt de acord cu politica lui. Am spus-o de foarte multe ori, nu văd niciun proiect pe termen lung. La orice ofertă vine pentru un jucător, se vinde.

Citește și: Răzvan Lucescu a PLECAT de la PAOK Salonic: oferta care l-a făcut să rateze participarea în Champions League

Apucă să-şi facă puţină rădăcină în echipă, se vinde. Fără să aduci jucători de valoare, aduci jucători pe care îi aştepti, gratis sau pe bani puţini. Îi aştepţi să joace, să-şi revină şi dacă îşi revine, îl vinzi. De aia nu are Dinamo nici rezultate în momentul de faţă şi de aia nu e întâmplător că joacă în ultimii doi ani în play-out şi este în situaţia în care este. Dacă nu se schimbă această politică la Dinamo se va întâmpla acelaşi lucru şi anul acesta, va juca tot în play-out”, a spus Niculae, la ProSport Live.

Cea mai mare sumă pe care a încasat-o Dinamo de pe urma unui transfer în mandatul lui Ionuţ Negoiţă este de 2,2 milioane de euro. S-a întâmplat în sezonul 2016-2017, când Dorin Rotariu a ajuns în Belgia, la Club Brugge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.