Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt, despre campania pentru vaccinare: 'Guvernul a încercat să acopere incapacitatea de gestionare a crizei'

Marius Oprescu

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, consideră campania pentru vaccinarea împotriva COVID-19 drept o încercare a Guvernului de a "acoperi această incapacitate pe care o are de gestionare a crizei pandemiei de coronavirus".

"Guvernul a încercat, din punctul meu de vedere, să acopere această incapacitate pe care o are de gestionare a crizei pandemiei de coronavirus prin promisiunea, încă cu două - trei luni înainte, domne gata, am stabilit managerul campaniei de vaccinare şi vom aduce vaccinurile în ţară, au început să facă liste prin instituţii publice, cine vrea să se vaccineze, cine nu. Cred că e o campanie de a induce cetăţenii români după o direcţie pe care ei sunt concentraţi. (...) Ştiţi că lucrurile sunt în continuare complicate şi încearcă să gestioneze, să ţină cazurile cât mai puţin sub limita de 10.000, până la alegeri, asta ca să ne arate şi că măsurile pe care le-au luat în ultima perioadă sunt eficiente", a declarat Marius Oprescu, joi, după şedinţa Consiliului Judeţean Olt, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’

Întrebat dacă s-ar vaccina împotriva infecţiei cu noul coronavirus, Marius Oprescu a afirmat că nu s-ar vaccina şi că primele persoane care ar trebui imunizate ar fi vârstnicii, personalul medical şi personalul din sistemul de situaţii de urgenţă.

"Cu siguranţă nu m-aş vaccina, cred că sunt alte categorii de persoane mai vulnerabile care trebuie să aibă, în primul rând, acces la acest vaccin, persoanele mai în vârstă, personalul medical aflat în prima linie, oameni din sistemul situaţiilor de urgenţă care ar trebui să fie primii vaccinaţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.