Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Pieleanu explică lovitura de maestru dată de Klaus Iohannis: 'A profitat de această ocazie de a lovi în partidul lui Cioloș și în Cioloș însuși'

iohannis ciolos

Marius Pieleanu consideră că nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru al doilea mandat de premier este o mutare inteligentă a lui Klaus Iohannis. Sociologul explică și motivele pentru care Iohannis l-a preferat pe Cioloș: USR se va duce în cap la guvernare, iar șeful Uniunii nu va mai avea nicio șansă la prezidențialele din 2024.

”E soluția domnului președinte de a anula un candidat cu șanse reale la președinție, în 2024. I s-a ridicat o minge la fileu nesperată. A profitat de această ocazie de a lovi în partidul lui Cioloș și în Cioloș însuși. Cioloș era un candidat cu șanse la prezidențiale, care bătea candidatul PNL. Această propunere neașteptată lovește de două ori, inclusiv în șansele USR de a crește.

Klaus Iohannis a mutat inteligent. Dacian Cioloș va crea o majoritate în jurul său. PNL devine un partid care nu mai este primadonă a guvernării, ci a doua vioară.”, a spus Marius Pieleanu la România TV.

Citește și: Cioloș acceptă să formeze un nou Guvern .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.