Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică se face de râs: A spus că a demisionat de la Kayserispor, dar clubul zice că, de fapt, a fost demis

www.gsp.ro
Marius Șumudică

Marius Şumudică a fost demis de conducerea lui Kayserispor după rezultatele din ce în ce mai slabe înregistrate de echipă, în ultimul timp.

Comunicatul clubului turc: "În prima parte a sezonului, am avut succes şi am acumulat 30 de puncte. Totuşi, aceleaşi performanţe nu au mai fost repetate şi în a doua parte a sezonului şi, în ciuda susţinerii noastre spirituale şi financiare, performanţele din prima parte a sezonului nu au mai fost obţinute.

Astfel, am decis să-i încheiem pe cale amiabilă contractul antrenorului, din cauza neînţelegerilor. Echipa se va baza pe acelaşi grup de jucători şi sezonul următor. Am hotărât, de comun acord, să ne depărţim pe cale amiabilă. Îi mulţumim antrenorului pentru munca depusă şi ne bucurăm că l-am cunoscut", a transmis clubul Kayserispor.

Marius Şumudică a oferit şi prima reacţie în urma veştii. Fostul tehnician al Astrei susţine că decizia i-a aparţinut şi că a ajuns la un consens cu conducerea clubului turc: "Nu avea sens să mai continuăm. Aşa este mai bine pentru toată lumea. Le mulţumesc foarte mult suporterilor care ne-au ajutat să ne aflăm pe o poziţie la care nimeni nu spera după ce doi ani echipa a fost la retrogradare. Preşedintele mi a spus ca lotul va rămâne cam la fel şi acest lucru nu anunţa ceva bun pentru sezonul următor. Vom rămâne prieteni, dar atât. Am simţit că nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel puţin aşa consider eu", a confirmat antrenorul român pentru digisport.ro.

9 e locul ocupat de Kayserispor, după 33 de etape, după ce în sezonul anterior echipa s-a luptat pentru evitarea retrogradării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.