Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică anunță că a primit o ofertă fabuloasă din Golf: 'E 4-5 ori mai mare decât ce câștig în Turcia'

www.gsp.ro
Marius Șumudică

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a revenit pentru câteva zile în România, profitând de pauza competițională.

Tehnicianul echipei de pe locul 4 din campionatul Turciei a vorbit despre echipa lui și a dezvăluit că are o ofertă din Golf, dar nu este interesat să meargă la alt club.

"Probabil că datorită temperamentului meu coleric și a modului în care mă manifest pe marginea terenului există această chimie între mine și turci. Așa sunt și ei, oameni fierbinți, din toate punctele de vedere. Este un campionat pe care de la inceput mi l-am dorit. Am simțit că este exact ceea ce îmi trebuie. Am avut noroc pentru că am avut rezultate bune și acum traversez o perioadă frumoasă a carierei mele.

Citește și: Cosmin Olăroiu e la un pas să părăsească Shabab Al Ahli: Fostul antrenor al Stelei s-a certat cu conducerea clubului

În Turcia te simți antrenor și ești în centrul atenției din toate punctele de vedere. Ești oprit pe stradă de oameni să faci poze și să stai de vorbă cu ei, să le semnezi tricouri. Ei sunt fanatici, sunt terminați dupa fotbal. Dar simt lipsa campionatului românesc și a cancanului, ca să-i zic așa. Probabil că dădeam sarea și piperul cu declarațiile mele", a spus Șumudică la Pro X..

480.000 € este salariul anual al lui Șumudică la Kayserispor, potrivit gsp.ro.

"Este destul de greu să ajung la Galatasaray, Beșiktaș sau Fenerbahce. Acum mă gândesc să îmi închei contractul. Am șanse să termin acest contract, de doi ani, cu toate că există interes din partea unor echipe din Golf.

Am o ofertă concretă din partea unei echipe din Golf, scrisă, dar nu ma interesează. Financiar ar fi de 4-5 ori mai mare decât ce câștig în Turcia. Ar fi un salariu exorbitant pentru mine. Dar mă gândesc doar la ce înseamnă acum Kayseri. E munca mea și a staff-ului, există o simbioză extraordinară între mine și echipă. Cred că putem termina în primele 8 echipe", a adăugat antrenorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.