Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică: 'Gigi Becali este un fenomen al fotbalului românesc'

www.digisport.ro
Marius Șumudică

Marius Şumudică îl laudă pe Gigi Becali pentru faptul că investeşte an de an în cei mai buni jucători din campionatul intern. Fostul antrenor al Astrei consideră că patronul FCSB-ului este cel care ţine fotbalul românesc în viaţă, prin banii pe care îi plăteşte cluburilor, scrie Mediafax.

Marius Şumudică îl laudă pe Gigi Becali pentru faptul că investeşte an de an în cei mai buni jucători din campionatul intern. Fostul antrenor al Astrei consideră că patronul FCSB-ului este cel care ţine fotbalul românesc în viaţă, prin banii pe care îi plăteşte cluburilor.

Marius Şumudică are o relaţie de prietenie strânsă cu Gigi Becali. Cei doi au declarat, în dese rânduri, că vorbesc periodic la telefon şi se consultă în privinţa anumitor jucători vizaţi de FCSB. Recent, într-o intervenţie, antrenorul l-a lăudat pe patronul vicecampioanei României, despre care a spus că este un ”fenomen al fotbalului românesc”.

Citește și: Gică Hagi: Tinerii tricolori se află într-un moment de graţie, dar e nevoie de multă muncă şi de sacrificiu

”FCSB are şanse să mai ajungă în grupele cupelor europene, datorită lui Gigi Becali, care pentru mine e un fenomen al fotbalului românesc. E omul care, alături de televiziuni, ţine fotbalul ăsta în picioare, plătind bani foarte mulţi”, a declarat Şumudică pentru Digi Sport.

Totuşi, fostul antrenor al Astrei consideră că situaţia în care se află FCSB este una surprinzătoare. În ciuda faptului că transferă cei mai buni fotbalişti din fotbalul românesc, nu reuşeşte să triumfe în Liga 1: ” Să iei ce e mai bun de la Viitorul, să iei ce e mai bun de la Astra, să faci o selecţionată divizionară şi să nu iei campionatul e tragic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.