Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică nu a mai rezistat și îl pune la punct pe Vasile Dîncu: ‘O imbecilitate!’

Mediafax
Marius Șumudică

Marius Șumudică se declară revoltat de atitudinea celor de la CSA Steaua privind închirierea stadionului Ghencea. De asemenea, antrenorul a avut o reacție nervoasă când a auzit declarațiile lui Vasile Dîncu, potrivit căruia stadionul Ghencea n-ar trebui să producă bani.

„Să nu apară vreo poliță de asigurare în plus, pe la toalete. Să nu fie unul deranjat la stomac, se poate întâmpla orice. Atâtea polițe să plătești ca să joci pe un stadion! Este incredibil așa ceva, n-am pomenit!

Să iei câte un milion de euro, să faci un cash colateral, ca să joci pe Ghencea. De ce ai mai construit stadioane? Bine, nu e treaba mea! Oricum, domnul Becali a spus că vrea să se întoarcă pe Arena Națională.

Arena Națională, un alt stadion construit din bani publici, produce! E clar, având loc concerte.

(n.r. – despre declarațiile lui Vasile Dîncu) O imbecilitate! Dacă noi contribuim ca să construim un stadion, acel stadion cum e întreținut?", a spus Marius Șumudică, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Declarația lui Dîncu

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, susține că Stadionul Steaua nu trebuie să producă profit și că e normal ca arena să fie administrată după regulile Armatei. „Îmi pare rău că FCSB nu înţelege că nu toate se pot face chiar aşa, după dorinţa unui singur om (n.r. - se referă la Gigi Becali). Trebuie să respecte legea. Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că un stadion s-a construit din bani publici. E un stadion dintr-o unitate militară. Atunci când au fost proiectate cele patru stadioane pentru Euro 2020, eu am fost şeful acestui proiect (n.r. - Ghencea). Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Acest stadion construit din bani publici nu trebuie să producă neapărat profit. Este al clubului Steaua, iar Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are Armata", a declarat Dîncu, senator PSD, potrivit Orange Sport, relatează GSP.RO.

Context

Vă reamintim că FCSB a primit acceptul de a intra în Ghencea, contractul dintre vicecampioană și CSA fiind semnat ieri. Astfel, FCSB - CFR Cluj, duel din etapa #4 a Superligii, se joacă duminică, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.