Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică rămâne la CFR Cluj

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Şumudică, a primit un vot de încredere din partea conducerii clubului, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, în care aceasta afirmă că nu a luat în considerare niciun moment demiterea tehnicianului.

''Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Şumudică. Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiţii europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obţinute, performanţă pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat'', se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Conducerea dezminte, totodată, existenţa unui conflict între antrenor şi jucători: ''De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat şi nu există niciun fel de conflict între antrenor şi jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ şi toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câştigat de patru ori consecutiv titlul de campioană. Avem un lot valoros şi numeric, dar şi un antrenor cu multă experienţă, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuşi să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcţiile''.

''Antrenorul Marius Şumudică are parte de toată susţinerea conducerii clubului şi a acţionariatului'', subliniază în încheierea comunicatului.

CFR Cluj a fost surclasată marţi de Steaua Roşie cu scorul de 4-0, la Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League, după ce fusese eliminată de Young Boys Berna din Liga Campionilor (1-1 şi 1-3 în turul al treilea preliminar). Dacă va pierde dubla cu Steaua Roşie, CFR va juca în grupele Europa Conference League. Returul cu Steaua Roşie va avea loc pe 26 august, la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.