Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Vintilă: Bilanț devastator in 2018 pentru Sectorul 5 – ZERO investiții

marius vintila

Marius Vintilă, prim-vicepreședintele PNL București, a realizat un scurt bilanț privind administrația PSD din Sectorul 5, condusă de cel pe care îl numeşte "Primarul ZERO", Daniel Florea.

"Acum, privind retrospectiv, putem vedea de ce i se potrivește atât de bine acest apelativ – in 2018 primăria a realizat ZERO investiții.

Pentru a nu fi acuzat ca mă aplec doar asupra lucrurilor pe care le consider eu importante pentru Sectorul 5, am folosit ca material de referință o scrisoare tipărită pe bani publici în care primarul Florea își prevestea marile realizări pentru anul 2018.

Principalele obiective ale anului 2018, conform Primăriei:

”200 de blocuri intră în reabilitare”. Rezultat: ZERO blocuri reabilitate. Contract dubios acordat unei firme de apartament, fără angajați.

”70 de parcuri, grădini de cartier și locuri de joacă vor fi total refăcute”. Rezultat: ZERO parcuri, grădini sau locuri de joacă

”Amenajarea de parcări de reședință”. Rezultat: ZERO parcări noi în Sectorul 5

”demolarea și reconstruirea clădirii Scolii nr. 141”. Rezultat: ZERO. Școala este închisă în continuare. La cum merg lucrările, nu va fi finalizată până în 2020.

”construirea bazinului de înot din curtea Liceului Teoretic ”Dimitrie Bolintineanu”. Rezultat: ZERO. Singurele bazine noi se formează în Sectorul 5 pe cale naturală de la ploaie.

”construirea primelor 2 săli de sport în curțile școlilor gimnaziale nr 131 și 135”. Rezultat: ZERO săli de sport noi în Sectorul 5.

”cel mai mare centru de relații cu publicul și comunicare cu contribuabilii”. Rezultat: ZERO. În continuare Primăria Sectorului 5 rămâne cea mai înapoiată în relația cu cetățeanul.

”reabilitarea clădirii și zonei limitrofe Pieței Coșbuc și transformarea acesteia într-un proiect de esplanadă urbană, cu spații de comercializare a florilor edificate din sticlă și locații destinate organizării manifestărilor cultural-artistice”. Rezultat: ZERO. Zona cu un potențial enorm este în continuare uitată de autorități.

”reabilitarea și reamenajarea piețelor agroalimentare și popularea acestora cu producători”. Rezultat: ZERO piețe modernizate.

”fluidizarea traficului prin unirea unor noduri rutiere – autostrada urbană zona Cotroceni-Progresul”. Rezultat: ZERO investiții de descongestionare a traficului.

Cu toate acestea, suntem însă pe plus la capitolul bâlciuri, parade, statui, construcții Lego și ziare de propagandă. Toate din bani publici, pentru orgoliul primarului", afirmă Vintilă, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.