Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mark Selby, noul campion mondial la snooker: Ding JunHui nu a avut nicio şansă

agerpres
Mark Selby

Englezul Mark Selby a câștigat al doilea său titlu mondial la snooker, după ce l-a învins pe chinezul Ding Junhui cu 18-14 în finala Campionatului Mondial disputată la Crucible Theatre din Sheffield, relatează Reuters.

Selby, nr. 1 mondial, campion mondial și în 2014, l-a condus pe Ding pe toată durata finalei (6-0, 10-7, 14-11, 16-14), chiar dacă acesta a revenit pe final, și s-a impus cu 18-14, devenind al 13-lea jucător care are în palmares cel puțin două titluri mondiale.

 

''Este fantastic. Victoria mea de acum doi ani a fost ceva special, dar acum am simțit mai multă presiune decât atunci. A fost o finală dificilă, Ding a pus presiune'', a declarat Selby, care a încheiat meciul la câteva minute după ce echipa de fotbal din orașul său, Leicester, și-a asigurat matematic primul titlu din Premier League.

 

''Am avut un start ratat, am fost condus cu 6-0. Am fost puțin nervos, pentru că nu am mai ajuns până acum într-o finală'', a declarat Ding, 29 ani, care ocupa locul 17 mondial înainte de competiție, conform Agerpres.

 

Doar trei jucători din afara Marii Britanii și Irlandei au câștigat titlul mondial la snooker: australianul Horace Lindrum (1952), canadianul Cliff Thorburn (1980) și australianul Neal Robertson (2010).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.