Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martin Luther King Jr. este subiectul sezonului patru al producţiei Genius

televizor televiziune

Legendarul lider al mişcării pentru drepturile civile Martin Luther King Jr. va fi subiectul celui de-al patrulea sezon al serialului „Genius”, producţie National Geographic, potrivit news.ro.

Începând cu al patrulea sezon, „Genius” va fi disponibil exclusiv pe platforma Disney+.

Citește și: EXCLUSIV BREAKING SURSE Zeci de mii de euro ÎMPACHETAȚI în pungi IKEA GĂSIȚI de DNA în casa managerului Lukacs - S-a prezentat judecătorilor ca un UMIL funcționar ONEST

Primele două sezoane - cu Albert Einstein, respectiv Pablo Picasso în centru - au avut premiera la National Geographic şi sunt acum parte din conţinutul platformei de streaming.

Cel de-al treilea sezon, care o are în centru pe cântăreaţa soul Aretha Franklin, este programat să fie lansat tot pe postul National Geographic.

Citește și: SURSE BREAKING Ofițerul reținut de DNA Brașov era șeful BIROULUI ce ASCULTA întreg județul - Avea comportament de 'CÂRTIȚĂ' pentru beneficiari privați

„Genius: Aretha” e produs de National Geographic, Imagine Television şi Fox 21 Television.

Martin Luther King Jr. a fost portretizat de mai multe ori în producţii de televiziune şi cinematografice. Rapperul T.I. îl va interpreta în sezonul „Genius” dedicat Arethei Franklin.

Citește și: SURSE BREAKING Unul dintre arestații preventiv pentru corupția din spitalele Covid, ARE COVID - Este internat sub pază DNA și se cere ACASĂ pentru tratament

Născut pe 15 ianuarie 1929, în Atlanta (Georgia), Martin Luther King Jr. - activist care a devenit cel mai vizibil purtător de cuvânt al mişcării pentru drepturile civile ale cetăţenilor afro-americani - a fost asasinat pe 4 aprilie 1968, în Memphis (Tennessee).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.