Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martorii atacului CRIMINAL de la Strasbourg au auzit ce a STRIGAT teroristul când a tras cu arma

Stirile ProTV
Cherif Chekatt, atacator franța

Autorul atacului armat de marţi seara de la Târgul de Crăciun din Strasbourg (nord-estul Franţei) a fost auzit de martori strigând 'Allahu Akbar' (Allah este mare), a declarat miercuri procurorul general al Parisului, Remy Heitz, în cadrul unei conferinţe de presă la tribunalul din Strasbourg, relatează AFP, EFE şi Reuters, informează Agerpres.

'Având în vedere locul vizat, modul în care a acţionat atacatorul, profilul său şi mărturiile adunate de la cei care l-au auzit strigând 'Allahu Akbar', poliţia antiteroristă a fost sesizată să intervină', a spus el.

Citește și: ȘOCANT PNL anunță că o să fie VIOLENȚE DE STRADĂ, dacă PSD dă amnistia și grațierea prin OUG

Suspectul, identificat de autorităţile franceze drept Cherif Chekatt, născut la Strasbourg, se afla pe o listă cu persoanele care prezintă risc pentru securitatea publică, dar avea de asemenea un istoric legat de infracţiuni fără caracter terorist.

'Patru persoane apropiate' lui Cherif Chekatt 'au fost plasate în arest preventiv marţi noaptea', a mai spus procurorul Remy Heitz.

'Ei sunt ţinuţi în continuare în arest', a precizat oficialul francez. În timp ce poliţia îl caută în continuare pe suspect, 'au fost efectuate mai multe percheziţii în noaptea de marţi spre miercuri în locuri pe care suspectul le-ar fi putut frecventa', a adăugat magistratul.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Mariana Ionescu)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.