Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martorul făcut 'NEBUN' de Ponta rispostează: 'Vă consider vinovat...'

ponta dna agerpres

Alin Brîncuş, unul dintre martorii din dosarul în care sunt judecaţi Victor Ponta şi Dan Şova, îi răspunde dur fostului premier, după ce a fost numit "nebun" de Ponta. Martorul, aflat în greva foamei,  s-a plâns zilele trecute de abuzuri din partea poliţiştilor care ar trebui să-l protejeze, iar Victor Ponta a reacţionat la întreaga situaţia printr-o declaraţie pentru stiripesurse.ro: "Eu nu îl cunosc pe acest om! Nu știu cine e și nu l-am întâlnit niciodată. Cred că e un nebun, astfel de martori sunt contra mea!"

Vezi şi: Martorul din dosarul lui Ponta se PLÂNGE că nu este protejat de poliție. A intrat în greva foamei

"Domnule Victor Ponta, in urma declaratiilor dumneavoastra date in cursul zilei de 12.07.2016 site-ului Stiripesurse.ro in care sustineti ca: ”Eu nu îl cunosc pe acest om! Nu știu cine e și nu l-am întâlnit niciodată. Cred că e un nebun, astfel de martori sunt contra mea!”, permiteti-mi sa va comunic urmatoarele:

In primul rand doresc sa va informez ca nu sunt “contra” dumneavoastra, nu sunt martorul apararii si nici martorul acuzarii, sunt pur si simplu martor al evenimentelor care s-au desfasurat in viata mea.

Referitor la afirmatia dumneavoastra precum ca as fi nebun, consider ca aceasta este o modalitate de PR personal prin care doriti sa anuntati opinia publica ca detineti si un doctorat in psihiatrie. Banuiesc ca teza de doctorat are titlul: "Mitomanie si comportament simulat".

Domnule Victor Ponta, de-a lungul istoriei recente, toti oamenii care au incercat sa lupte cu Sistemul au fost considerati ba nebuni, ba golani sau chiar derbedei.

Va consider vinovat pentru drama prin care trecem de aproape 2 ani, suntem victime ale unui Sistem incapabil pe care si dumneavoastra – in calitate de deputat si Prim-Ministru - l-ati pastrat la fel de incapabil si nu ati facut nici un demers pentru a determina Sitemul sa lucreze pentru cetateni, asa cum este normal sa se intample.

In final, avand in vedere ca v-ati permis o comunicare mult prea personala cu mine, va voi intoarce favorul: va consider vinovat si pentru drama prin care trece domnul Dan Sova - probabil nu il cunoasteti nici pe domnul Dan Sova…

Alin Brincus ( - 11 kg )", precizează martorul din dosarul lui Ponta, într-o replică remisă redactiei stiripesurse.ro.

Vezi şi: Victor Ponta vorbește despre martorul DNA din dosarul său: 'Cred că e un NEBUN'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.