Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui medic infectat cu COVID: 'Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare'

stiri.md
doctor halat

Un medic din Botoșani a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre clipele în care a fost bolnav de COVID. Iulian Preda, coordonatorul măsurilor anti-COVID în spitalele din Botoșani, spune că boala l-a afectat atât de mult încât și-a rugat colegii doctori să-i curme suferința.

"Eu am trecut prin această boală, era să mor. Atât de rău mi-a fost, și mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare. 38 de zile cu totul, iar acum vin unii să îmi spună în față că nu există Covid", a declarat medicul Iulian Preda pentru presa locală.

Specialistul a mai relatat, într-un interviu, că este îngrozitor că au început să moară tineri din cauza noului coronavirus şi că personalul medical se roagă zilnic să poată salva pacienții care le ajung în grijă, potrivit realitatea.net.

Mai mult, medicul susține că autorităţile s-au relaxat mult prea repede în privinţa pandemiei.

"Societatea românească a tratat cu dispreț existența acestui virus. Am considerat că este doar o gripă banală și de care se trece cu ușurință. Morții din primul val, al doilea val, dar mai ales cei din primul val, au fost uitați. S-a uitat suferința și necazurile de atunci și totul a devenit așa, ca o mare relaxare, ca o mare lehamite. De la nivel foarte jos până la nivel foarte înalt. Tocmai când lucrurile ar fi trebuit să ne pună în gardă pe toți, să ne facem rezerve alimentare, de măști, de halate, de produse medicamentoase, de vaccinuri, de anticorpi și de toate celelalte, noi ne-am relaxat cu totul. Mult prea devreme și mult prea tare", a declarat Iulian Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.