Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂRTURIE a unui protestatar din Piața Victoriei: Înainte de ultima gazare au început să retragă toate AMBULANȚELE care erau la pasaj. Cred că a fost premeditat

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi gaze

Unul dintre protestatarii care au depus astăzi plangere după protestul din 10 august susține că înainte de "ultima gazare" au fost retrase ambulantele de langa pasajul din Piata Victoriei, bărbatul fiind de părere că "atacul a fost premeditat".

"Toata lumea era calma, copii, batrani, femei, persoane cu handicap, tot ce se putea, era ok, pana au dat ei cu gaze, au aruncat grenade la 10-15 m de noi, ultima gazare a fost dezastru, eu m-am trezit undeva că ma spalau niste tineri pe fata. Explicatia e mitocania lor, dorinta lor de a ramane in functii, la putere. Am depus plangere. am asteptari mari. Resimt si acum efectele gazelor, si eu si sotia mea la fel. O chestie curioasa : inainte de ultima gazare, cu o ora inainte, au inceput sa retraga toate ambulantele care erau la pasaj. Probabil că au gandit aceasta actiune, eu zic ca a fost premediatat atacul", sustine protestatarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.