Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturie cutremurătoare: Au schimbat locurile în autocar în ultimul moment și au scăpat. Ultimele informații despre accidentul rutier de la Pasajul Unirii

g4media.ro
accident autocar unirii

Încă nu au fost formulate acuzațiile împotriva șoferului autocarului implicat în accidentul rutier de la Pasajul Unirii, București, după ce s-a izbit de o bară metalică ce stabilea înălțimea vehiculelor, accident soldat cu decesul unui bărbat de 53 de ani, anunță reader.gr, citat de Rador.

Avocatul șoferului, Alexandros Matthaiou, spune că nu știe de câte ori a călătorit clientul său în străinătate, dar că anul trecut a lucrat la compania de transport în comun KTEL ca șofer de autobuz școlar, ceea ce necesită un test special pe care l-a trecut cu succes. După cum a mai subliniat avocatul, linia marcată cu alb de pe carosabil nu era continuă, ci întreruptă, ceea ce înseamnă că nu a avertizat șoferii să nu intre în acel loc.

Pe de altă parte, cutremurătoare este mărturia a doi pasageri, un cuplu proaspăt căsătorit din Volos care mergea în România în luna de miere. Inițial se așezaseră pe locurile de la mijlocul autocarului, dar la insistența unei femei care călătorea cu fiica ei au fost nevoiți să se deplaseze în partea din față a autocarului. Așa au reușit să scape fără a fi răniți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.