Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii cutremurătoare din timpul atentatului din Las Vegas: 'O fată a fost împușcată în cap' - VIDEO

Clipe de groază povestite de martorii atentatului din Las Vegas. Atacul s-a petrecut în timpul unui festival de muzică, desfășurat în aer liber, în apropiere de luxosul hotel Mandalay Bay. Sute de oameni au fugit cuprinși de panică, după ce s-au auzit primele focuri de armă. Suspectul atacului armat a fost anihilat de autorități.

Mulți oameni au povestit că au crezut, inițial, că este vorba despre un foc de artificii. În scurt timp, oamenii și-au dat seama că de fapt este vorba despre un atac armat. Sute de focuri de armă erau trase cu o armă automată în mulțimea de oameni. Bilanțul se ridică cel puțin doi morți și 70 de răniți, dintre care 14 se află în stare critică.

Citește și: Imaginile TERORII: Focuri de mitralieră, oameni împușcați și panică generală în Las Vegas! Bilanțul victimelor, în continuă creștere - VIDEO

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe înregistrări cu momentul în care focul a fost deschis. "O fată a fost împușcată în cap”, a povestit un spectator, într-o înregistrare, în timp ce alerga de la fața locului.

"Un bărbat a murit în brațele mele… sângera”, a afirmat un alt martor al atacului armat. Atacul armat a avut loc în timp ce cântărețul country Jason Aldean se afla pe scenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.