Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii din infern: O infirmieră a povestit tot despre incendiul de la căminul de bătrâni din București

www.stirileprotv.ro
incendiu cămin de bătrâni București

Incendiul izbucnit la căminul de bătrâni din Bucureşti ar fi izbucnit de la o anexă, potrivit uneia dintre infirmierele audiate, sâmbătă, la Poliţia Capitalei.

"Am sunat la 112 şi am scos ce s-a putut să se scoată pe picioare şi restul cu pompierii. Ne-am pomenit şi noi cu flacăra de la o anexă şi atâta tot. Aveam o anexă, o magazie pur şi simplu, unde ţineam lucruri care nu mai erau de folos", a afirmat aceasta, la finalul audierilor.

Ce-a de-a doua infirmieră audiată a declarat că o parte dintre bătrâni au fost coborâţi pe scară, iar restul cu ajutorul pompierilor.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Una dintre cauzele incendiului de la căminul de bătrâni din Bucureşti

"Am ajutat cât am putut. Eram două îngrijitoare. Eu şi colega mea. I-am scos cu ajutorul pompierilor. Nu am ce sa îmi reproşez. I-am îngrijit, i-am salvat. Este şi patroana la audieri. Pentru mine, ca infirmieră, mi-am facut datoria. Am salvat oamenii" a spus aceasta, conform Agerpres.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat ancheta în cazul incendiului de la căminul de bătrâni, soldat cu moartea unei persoane.

"În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul, după lichidarea acestuia se va efectua cercetarea la faţa locului sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti care a preluat cercetările împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. La acest moment, la sediul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, sunt audiate mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea acestui centru", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.