Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii explozive despre 'miliardarul fără chip': Detalii neștiute din viața patronului RCS&RDS

www.adevarul.ro
Zoltan Teszari RCS&RDS

Noi detalii din viaţa milionarului fără chip au fost scoase la iveală. Potrivit unor unor surse apropiate, cel care ar putea deveni oficial cel mai bogat român, după listarea RCS&RDS la burs, ar fi renunţat la o superbă maşină Porsche în favoarea unei Skoda. “Chiar mi-a zis: «Ce prost am fost că mi-am luat un Porsche. Mergeam până la Budapesta, făceam plinul la jumătatea drumului»”, a precizat unul dintre colaboratorii lui citat de newmoney.ro.

Citește și: SURSE - Ludovic Orban, NEGOCIERI care s-ar putea dovedi CRUCIALE în Congresul PNL

După ce a constatat că un Porsche consumă prea mult, "şi-o luat o Sko­­di­­ţ­ă" pe care o consideră "maşină bună", pentru că poate face un drum de la Oradea la Bu­­dapesta. Tot despre el se spune că îşi supraveghează angajaţii la muncă, profitând de faptul că aceştia nu ştiu cum arată.

Acelaşi apropiat al lui Zoltan Teszari îl descrie pe acesta drept ac­­­­ţio­­narul care "îşi ur­­mă­­reş­­te toa­­te inves­­ti­­ţiile personal". Co­­laboratorul îşi amin­­teşte că, atunci când erau săpate re­­ţelele subtera­­ne din Oradea, Teszari obiş­­nuia să mear­­­­­­gă în control: "Mun­­ci­­to­­rii nu-l cu­noşteau. Şi nici nu le spunea. După aia, suna şefii“. De altfel, mersul incognito pentru a verifica activitatea grupului său cu venituri de 842 de mili­oane de euro în 2016 a intrat în folclor.

Se spune despre milionarul orădean că ur­­mă­­rea cu privirile mai mulţi angajaţi care des­­că­­rcau cutii dintr-o maşină, în faţa unuia dintre sediile RCS&RDS. Cineva l-a întrebat revoltat de ce se uită, fără să dea o mână de ajutor. În loc să răs­­pun­­dă ceva, şi-a suflecat mânecile şi a trecut la treabă. Altă dată, a avut o discuţie pre­lungită cu o femeie de serviciu care, după ce a aflat cine fusese interlo­­cu­­torul, a scăpat mopul din mână.

Citește și: Dezvăluiri INCENDIARE din sala de judecată! Cum îi înfundă Vîntu pe Tăriceanu și Olteanu

De asemenea, în jurul lui Teszari se învârte și o teorie a conspiraţiei, care pleacă de la faptul că practica judo. Se spune că Zoltan Teszari are o relaţie extrem de apropiată cu Marius Vizer, om de afaceri austriac cu origini române şi fost preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo. Iar Vizer ar avea o puternică relaţie de prietenie cu liderul rus Vladimir Putin, la rându-i fost practicant de judo.

În jurul lui Teszari, omul care a avut în ultimele două decenii o singură apariţie publică, în 2002, când a primit premiul ”Speranţa anului” la gala Oskar Capital, s-a creat un veritabil folclor. Zoltan Teszari răspunde, în continuare, prompt la telefon inginerilor RCS&RDS din zona Ardealului atunci când apare o problemă tehnică. Dacă ştie rezolvarea o dă pe loc. Dacă nu, în cel mult 24 de ore, problema e soluţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.