Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii noi din celebrul dosar al lui Traian Berbeceanu: A luat mită bani și o mașină

traian berbeceanu

Dosarul lui Traian Berbeceanu a a consumat, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) un nou episod. De data aceasta, a fost audiat Ovidiu Ioiescu, cunoscut sub porecla de „PERA”. El le-a relatat judecătorilor de la ÎCCJ cum a fost costrâns de către polițistul judiciar Alin Munteanu să declare „lucruri neadevărate despre Traian Berbeceanu” și să transmită sms-urile din dimineața reținerii comisarului șef.

Martorul a mai relatat cum polițistul care făcea presiuni asupra sa i-a spus că el va fi următorul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și că, dacă nu va face ce i se spune, o să i se găsească motiv pentru a fi arestat „pentru că sunt recidivist și am un rest de pedeapsă de executat.” Ovidiu Ioiescu a relatat judecătorilor și ce sugestii primea de la anchetatorii care doreau să-l înfunde pe Traian Berbeceanu: „mi s-a sugerat să declar că Traian Berbeceanu a luat mită bani și o mașină sau că băga discordie între grupări pentru ca membrii acestora să se bată, el să-i aresteze și să fie avansat în grad”, a declarat Ovidiu Ioiescu. Martorul a declarat că lucrurile sugerate nu erau adevărate și că i s-a cerut cu consecvență să le susțină.

Tot miercuri au fost audiați și Gheorghe Uscatu – om de afaceri din Hunedoara și Mircea Pitulescu, Șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara.

Aurel Rișcuța, citat ca martor în acest dosar a fost amendat cu 1.000 de lei pentru neprezentare și va fi adus la audieri cu mandat pe data de 4 noiembrie 2015, scrie hunedoaralibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.