Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marturii soc din Munchen: Melescanu ar fi fost acoperit de flegme daca venea aici

melescanu-1-600x459

Fosta vedeta a Radio Romania Libera Niculai Constantin Munteanu descrie atmosfera de la o sectie de vot din Munchen Germania, unde coada se formase inca de la ora 7 si jumatate dimineata. El sustine ca ministrul de Externe Teodor Melescanu care anuntase ca totul va fi in regula "ar fi fost acoperit de flegme". Oamenii care i-au urmat sfatul si au venit la vot de la prima ora a diminetii, chiar inainte de deschiderea urnelor, s-au vazut nevoiti sa astepte in ploaie, in frig fara acces la un ceai sau o cafea.

Iata marturiile lui Neculai Constantin Munteanu:

"La ora 7 fără 10 minute, ora Germaniei, când am ajuns în fața consulatului din München, mai bine de o mie de oameni așteptau să voteze. Destul de frig și cam umed. Temperatura între 5 și 8 grade și un vânt subțire. Cale de multe mii de metri în jur nicio cafenea, niciun chioșc, nicio posibilitate de a bea un ceai sau o cafea. Și, mai ales, nici o toaleta publică. Dacă inenarabilul ministru de externe Teodor Meleșcanu, cel care ieri a inspectat locul și s-a informat de buna organizare a alegerilor, ar fi fost la fața locului, probabil că n-ar fost folosit chiar pe post de copac de urinat, cum ar fi meritat, dar in mod sigur ar fi fost acoperit de flegme. De flegmele celor care i-au ascultat sfatul inteligent de a veni cât mai devreme la vot.

Pentru că la primul tur liniștea locatarilor de pe Bülowstrase a fost serios perturbată, de data asta coada a fost "organizată" pe Richard Strauss Strasse. Buna rânduială nemțească era prezentă și ea. Două mașini cu polițiști vegheau la ordinea publică.

Intre oamenii de la coadă se vorbea că înăuntru ar fi fost șapte cabine și șapte ștampile, însă unul dintre primii votanți ieșit din clădire nu-și amintea să fi văzut mai mult de patru cabine de vot. Confuzie scuzabilă. Omul aștepta să voteze de mai bine de 14 ore !!!

Jos pălăria în fața acestor oameni care, plecați din țară, au descoperit ce înseamnă nu numai atitudinea, dar și responsabilitatea civică. Și înțeleg să facă și efortul de a-și exercita un drept consfințit de Constituție! Poate că nu-i chiar totul pierdut!

Când am plecat, fără a fi votat, în jurul orei 7,30, alegătorii continuau să sosească în valuri și burnița ușor. Când am ajuns în centru ploua binișor!

Salutări lui Victor Ponta, Teodor Meleșcanu & banda organizatorică! Niște nulități!

Salutari de mamă!

Al dumneavoastra,

Neculai Constantin Munteanu"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.