Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisirile Vioricăi Dăncilă nu l-au convins pe CTP: Povestea fiului, un 'fake news'

www.digi24.ro
CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat la Digi24 știrea care a fost mediatizată în ultimele zile, legată de copilul înfiat de premierul Viorica Dăncilă.

Cristian Tudor Popescu a spus că povestea mediatizată din ultimele zile despre adopția făcută de premierul Viorica Dăncilă este una „absurdă”. „Nu era de interes public, era o mizerie, nu avea nicio semnificație cu activitatea politică și guvernamentală a doamnei Dăncilă”, a precizat jurnalistul.

Maria Șarapova umilită de australieni - Afișul incredibil apărut pe străzile din Melbourne

Jurnalistul a explicat ce este fake news în acest caz.

„Un principiu care vă apără de fake news este următorul: când vi se răspunde cu lux de amănunte la o întrebare pe care n-ați pus-o, fiți foarte atenți și, în general, când auziți pe cineva că vorbește mai mult decât e cazul, deveniți foarte atenți. Pe această doamnă nu a întrebat-o nimeni cum și-a adoptat copilul. Între altele, mi se pare un gest de prost gust desăvârșit: doamna și-a folosit acest episod intim, familial”, spune Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a precizat că această poveste „nu mai e o chestiune de politică”, ci de calitatea umană, iar scopul a fost pentru „a câștiga niște imagine”.

Cristian Tudor Popescu a subliniat faptul că Viorica Dăncilă, a devenit brusc „o scriitoare” și a vorbit în detaliu despre acest subiect, timp de patru zile, spre deosebire de alte probleme cu adevărat importante ale țării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.