Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măruță, dezvăluiri explozive din perioada petrecută la Realitatea: 'I-am dat banii lui SOV'

www.romaniatv.net
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a vorbit despre perioada petrecută la Realitatea TV și despre relați cu Sorin Ovidiu Vîntu, la mai bine de 10 ani de când a lucrat pentru această televiziune.

Vedeta Pro TV a dezvăluit la Digi FM că nu s-a simțit deloc confortabil în jumătatea de an petrecută la televiziunea patronată atunci de Vîntu.

Citește și: Politicianul care se iubește cu o fostă prezentatoare TVR, din dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri'

“După șase luni de Realitatea, dintre care trei am făcut emisiune și alte trei în care nu mai începea emisiunea, dar eu îmi luam un salariu lună de lună, m-am dus la el și i-am spus că nu mai sunt fericit și că nu-mi place ce fac”, a povestit prezentatorul de divertisment într-un interviu pentru DigiFM.

Măruță a mai mărturisit că imediat după ce s-a hotărât să părăsească Realitatea TV, i-a înapoiat lui Sorin Ovidiu Vîntu toate cele 6 salarii, până la ultimul ban.

Citește și: CTP a dezvăluit TOTUL despre Halep: 'E VULNERABILĂ'

Acolo câștigam foarte mulți bani. (...) Și ce crezi că am făcut? Banii pe care i-am primit de la Realitatea au fost niște bani de care nu am vrut să mă ating. Simțeam că nu e locul meu, că poate fac ceva greșit. Nu aveam o siguranță sau o deschidere. M-am dus la bancă și am trimis toți banii înapoi. M-am dus la Vîntu și i-am zis: șase luni de zile mi-ați dat un salariu pe care nu l-am meritat pentru că eu nu am făcut absolut nimic. Patru luni am stat degeaba și două luni jumate am stat numai în breaking news-uri. Așa am plecat de-acolo și am revenit la Tonomatul de pe doi”, a mai povestit Cătălin Măruță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.