Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masacru din statul american Utah: ce vârste aveau cei cinci copii uciși

Newsbug.org
scena crimei crima police

Un bărbat de 42 de ani din statul american Utah a împușcat șapte membri ai familiei sale, inclusiv cinci copii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, apoi s-a sinucis.Masacrul i-a devastat pe locuitorii micului oraș Enoch City, au declarat oficialii locali, joi, informează Rador.

Autorităţile au raportat tragedia miercuri, dar au oferit foarte puţine detalii în afara numărului de morți, spunând că sunt necesare investigații suplimentare. Într-o declarație emisă joi de autorităţile din Enoch City, atacatorul a fost identificat în persoana lui Michael Haight, care şi-a împușcat soția, Tausha Haight, în vârstă de 40 de ani, și pe mama acesteia, Gail Earl, în vârstă de 78 de ani.

Copiii uciși erau un băieţel de 4 ani, un altul de 7 ani, o fetiţă de 7 ani, o alta de 12 ani și o adolescentă de 17 ani, se adaugă în declarație. Poliția a fost chemată la domiciliul victimelor pentru o verificare după ce familia nu a mai fost văzută pentru o perioadă lungă de timp și a găsit cadavrele celor trei adulți și ale celor cinci minori, a declarat miercuri primarul Rob Dotson. Enoch City, cu o populație de aproximativ 8.000 de locuitori, se află în sud-vestul statului Utah, la aproximativ 400 km sud de Salt Lake City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.