Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masacru în China: Un bărbat și-a ucis PĂRINȚII, plus alți 17 vecini

www.romaniatv.net
chinez criminal

Un adevărat masacru a avut loc în China. Un bărbat a fost pus sub acuzare pentru uciderea a 17 vecini în încercarea de a distrage atenţia de la uciderea părinţilor săi, în urma unei dispute privind dependenţa bărbatului de jocurile de noroc. Yang Qingpei şi-a mărturisit crimele, însă se pare că ştirea a fost supusă unei cenzuri dure în presa chineză, deşi criminalul nu a avut niciun motiv politic, transmite The Independent, citată de News.ro.

Citește și: Extrema dreaptă din Ungaria îi cere demisia lui Viktor Orban, confruntat cu un eşec electoral

Yang a intrat miercuri într-o altercaţie violentă cu părinţii săi privind banii irosiţi pe jocurile de noroc. Presa locală susţine că acesta frecventa des localurile cu jocuri de noroc şi a adunat datorii uriaşe. Altercaţia a escaladat rapid, iar suspectul şi-a ucis cei doi părinţi.

Din teamă că autorităţile chineze îl vor considera principalul suspect în moartea părinţilor săi, Yang Qingpei a decis să-şi ucidă mai mulţi vecini din satul izolat Yema, situat în provincia Yunan. Bilanţul total se ridică la 19 persoane ucise.

După comiterea crimelor, suspectul a fugit în capitala provincială Kunming, însă, acesta a fost identificat şi arestat de autorităţile chineze.

Autorităţile nu au dat detalii despre modul în care au fost comise crimele, iar cele 19 victime au vârste cuprinse între 3 şi 72 de ani, inclusiv patru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.