Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masca devine obligatorie în toate spațiile publice din județul Sibiu

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Masca devine obligatorie în toate spațiile publice din județul Sibiu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că măsura se va aplica începând de marți în toate localitățile. Regula se va aplica după ce în Sibiu rata de infectare a ajuns la 4 persoane infectate la mia de locuitori, anunță MEDIAFAX.

Decizia a fost luată luni de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și va fi valabilă două sptămâni în tot județul Sibiu.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’ .

„În conformitate cu prevederile art. 3, alin. (2) din Anexa 2 la H.G. 856/2020, pentru o perioada de 14 zile, începând cu data de 03.11.2020, ora 00:00 până la data de 16.11.2020, ora 24:00, se va institui obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în toate spaţiile publice deschise, pe întreg teritoriul judeţului Sibiu”, scrie în decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În prezent, în județul Sibiu se înregistrează o rată de infectare de 4,04 la mia de locuitori. În orașul Sibiu sunt 6.03 persoane infectate la o mie de locuitori după ce 1.033 de oameni s-au infectat în ultimele 14 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.