Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascota Skillzy de la EURO 2020 a ajuns la București

Vice
Skillzy

Mascota oficială UEFA EURO 2020, Skillzy, a fost prezentată, vineri, la Bucureşti, în cadrul unui eveniment la care au participat Dorinel Muntean şi Gabriela Szabo, ambasadorii EURO 2020, dar şi fostul internaţional Lucian Sănmărtean, în calitate de eurostar al turneului final, informează News.ro.

Citește și: Aurelio De Laurentiis a avut o ofertă de 900 de milioane pentru vânzarea clubului Napoli

Mascota EURO 2020 le-a înmânat în mod simbolic celor trei invitaţi primele bilete pentru turneul final care se va disputa anul viitor.

Skillzy este un adolescent pasionat de free-styling, care e inspirat de fotbalul de stradă, jonglerii şi scheme de ”miuţă”. El creează o legătură unică între fanii fotbalului şi cultura de stradă cu trucurile sale. Este un model pentru adolescenţi cu abilităţile sale şi pentru adulţi cu atitudinea sa.

Mascota EURO 2020 şi-a făcut debutul la Amsterdam, pe 24 martie, la meciul din calificările pentru EURO 2020 dintre Olanda şi Germania. De atunci, străbate Europa să ajungă în toate cele 12 oraşe gazdă ale EURO 2020. Vineri, aceasta a fost prezent la Bucureşti!

Skilzzy a fost invitat la turneul Mini EURO pentru copii U10, care se desfăşoară în perioada 24-26 mai. Fazele finale ale acestuia vor avea loc pe Arena Naţională. La Mini EURO participă 24 de echipe, cu numele a 24 de ţări europene, simulând formatul turneului final care va fi găzduit anul viitor de 12 oraşe europene, printre care şi Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.