Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașină a Poliției implicată într-un accident pe E85 - Polițistul de la volan a fost sancționat

news.ro
accident politia

O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un eveniment rutier petrecut sâmbătă pe E85, la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, maşina Poliţiei a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat din Suceava, dar incidentul nu s-a soldat cu victime.

"În data de 18 septembrie, ora 10:35, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier. În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, un bărbat în vârstă de 47 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite" , precizează IJP Buzău.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar conducătorul autospecialei a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.