Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşina unui lider PDL - incendiată cu un cocktail molotov: "Totul pleacă de la politică"

h

Adrian Cican spune ca marti dimineata, în jurul orei 02.30, atât el, cât si sotia sa au auzit un zgmot puternic, apoi au vazut fum iesind din autoturismul lor de teren parcat în fata locuintei. Cican spune ca masina sa a fost incendiata cu un cocktail molotov aruncat prin luneta, care a fost sparta.

"La 2.30 am auzit o maşina staţionând în faţa casei, cu motorul pornit. Noi nu dormeam, nici eu, nici soţia, nici copilul şi la un moment dat am auzit o bubuitura. Am sarit ca ars la geam şi am vazut foc şi fum în portbagajul maşinii. În momentul acela am vazut ca a intrat în maşina, nu i-am vazut faţa, am vazut ca era o maşina model 1994, BMW sau Ford Mondeo, fara numere pe spate. Soţia a sarit pe geam, am deschis maşina şi am aruncat cocktail-ul molotov în zapada", a declarat, potrivit mediafax.ro, liderul PDL Orsova.

El spune ca la scurt timp persoana care i-a incendiat masina a fugit, iar ei au sunat la 112, la faţa locului fiind chemaţi pomperii şi poliţiştii.

Pompierii au stins incendiul, care s-a soldat cu pagube materiale importante, iar politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cine a fost cel care a incendiat masina.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mehedinţi, în maşina a fost aruncata o sticla în care era material textil îmbibat cu motorina, aceasta fiind ridicata pentru cercetari si existând deja un cerc de suspecţi în acest caz.

Adrian Cican sustine ca în ultima perioada a primit mai multe telefoane de amenintare si crede ca a fost vorba despre "o razbunare politica".

"Totul pleaca de la politica, clar, indiscutabil şi presiunile care au fost în ultima perioada. Nu ca vreau eu sa dirijez în sensul acesta, dar în Orşova nu s-a întâmplat aşa ceva pâna acum, iar în urma ameninţarilor voalate, unele chiar telefonice, se întâmpla", a mai spus Adrian Cican, care este preşedintele PDL Orşova şi prim-vicepreşedinte al PDL Mehedinţi. 

La alegerile locale din 2012, Adrian Cican a obţinut un loc de consilier local PDL la Orsova, iar în 30 ianuarie 2013 prefectul judetului, Nicolae Draghiea, a emis un ordin de încetare a mandatului acestuia pe motiv de incompatibilitate.

Potrivit ordinului prefectului, Adrian Cican a devenit incompatibil în functia de ales local întrucât firma fratelui sau, Cristian Cican, SC Meridian CC SRL, avea în derulare un contract de prestari servicii cu Liceul "Traian Lalescu" din Orşova, aflat în subordinea primariei. Adrian Cican a contestat ordinul prefectului, dar la sfârşitul lunii ianuarie 2014 a pierdut definitiv procesul la Curtea de Apel Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.