Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașinile de lux dintr-un cartier din Constanța, cu pneurile dezumflate: Autorii faptei atrag atenţia asupra pericolului poluării

news.ro
masina politie

Proprietarii mai multor autoturisme dintr-un cartier de lux din municipiul Constanţa şi-au găsit maşinile cu pneurile dezumflate, iar autorii acestei faptei au lăsat un bilet prin care atrag atenţia asupra pericolului poluării.

 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, despre faptul că pe strada Havana pneurile mai multor autoturisme au fost dezumflate, potrivit news.ro

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constat că, în perioada 8-9 februarie, în intervalul orar 21.00-08.00, persoane necunoscute ar fi provocat dezumflarea pneurilor mai multor autoturisme situate pe străzile Havana şi Belvedere”, au precizat poliţiştii.

Ei fac cercetări pentru distrugere şi au început o anchetă pentru identificarea persoanelor care au făcut această faptă.

Incidentul a avut loc în zona Faleză Nord, în cartierul “Consilierilor”, aşa cum este el cunoscut de localnici. Martorii au povestit că, în parbrizul fiecărei maşini căreia i-au fost dezumflate roţile, autorii faptei au lăsat un bilet prin care atrag atenţia asupra poluării.

“Atenţie! Consumatorul tău de benzină ucide!”, se arată în titlul biletului respectiv. Iar apoi în text se aminteşte că “SUV-urile şi 4x4-urile sunt un dezastru pentru climat. SUV-urile sunt a doua cea mai mare cauză a încălzirii globale în emisii de dioxid de carbon în ultimul deceniu - mai mult decât industria de aviaţie”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.