Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masinile vor fi ridicate DIN NOU in sectroul 4. Solutia lui Piedone

piedone

Primarul sectorului 4, Cristan Popescu Piedone a gasit o solutia pentru ca masinile sa poata fi ridicate in continuare. Chiar vineri cand a fost publicata in Monitorul Oficial hotararea CCR prin care declara neconstitutionala ridicare masinilor prin hotarari ale Consiliului Local, Piedone muta decizia la Politia Locala.

"Începând de luni, 20 iulie a.c., din dispoziția Primarului Cristian Popescu - Piedone, Poliţia Locală Sector 4 va demara activitatea de ridicare a autoturismelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public, care ocupă abuziv trotuarele şi locurile de parcare.

Se va acţiona pe zone, în special în baza sesizărilor primite din partea cetăţenilor şi verificate în teren de către poliţiştii locali, care au lăsat somaţii pe respectivele caroserii, anunţând proprietarii că au obligaţia să ridice respectivele vehicule de pe domeniul public.

Pentru cazurile în care aceştia nu s-au conformat, cu ajutorul utilajului special, achiziționat de curând de către Poliția Locală, se va trece la ridicarea “rablelor” care blochează locurile de parcare pentru care alţi cetăţeni au încheiate acorduri şi achită taxele aferente ocupării acestora", se arata intr-un comunicat al primariei sector 4.

“Aşa este în toate ţările civilizate şi ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul faţă de cetăţean, de drepturile acestuia şi de normele de convieţuire socială. Adresez un apel proprietarilor care şi-au uitat maşinile nefuncţionale în parcări sau în zone de trafic pietonal, să dovedească simţ civic şi să treacă la eliberarea domeniului public, în caz contrar vom demara noi, ca Autoritate Locală, procedura de ridicare”, a spus Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.