Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşinuţe de jucărie inscripţionate sub marca figurativă MERCEDES, în valoare de 62.118 lei, confiscate de inspectorii vamali din cadrul BV București

raijucarii
masinuta electrica

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud – Direcţia Regională Vamală Bucureşti au descoperit în cadrul efectuării unui control 252 de maşinuţe din material plastic inscripţionate sub marca figurativă ‘’ MERCEDES ’’, anunţă instituţia într-un comunicat. Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparţinând unei societaţi comerciale cu sediul in Ucraina, potrivit news.ro.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, acţionând în baza atribuţiilor de serviciu, au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic 252 buc. maşinuţe din material plastic inscripţionate sub marca figurativă ‘’ MERCEDES ’’, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii susmenţionate, se arată în comunicat.

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparţinând unei societaţi comerciale cu sediul in Ucraina.

Bunurile in discuţie au fost reţinute de către inspectorii vamali iar valoarea acestora, in situaţia în care ar fi fost comercializate pe piaţa la preţ de vanzare cu amanuntul al unui produs original, este de aproximativ 62.118 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.