Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Massimiliano Allegri a fost la un pas să devină antrenorul lui Real Madrid: Totul era făcut. Acordul era încheiat

www.agerpres.ro
Massimiliano Allegri Juventus

Massimiliano Allegri a fost la un pas să devină antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a afirmat impresarul tehnicianului italian, Giovanni Branchini, citat de presa din Peninsulă, conform Agerpres.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Sky Sports Italia, Branchini a dezvăluit culisele dosarului "Allegri la Real Madrid" după plecarea francezului Zinedine Zidane de pe Santiago Bernabeu, în luna mai 2021.

"Allegri a fost la un pas să fie numit noul antrenor al lui Real Madrid în mai. Totul era făcut. Acordul era încheiat. El trebuia doar să-şi pună semnătura pe contract. Dar apoi a ales să revină la Juventus", a declarat impresarul.

Massimiliano Allegri era liber de contract la momentul respectiv, după plecarea sa de la Juventus Torino, în 2019, iar conducătorii lui Real Madrid l-au considerat înlocuitorul perfect pentru Zidane, care s-a despărţit în mod neaşteptat de echipa spaniolă, pe care a condus-o trei ani la rând la câştigarea Ligii Campionilor (2016, 2017, 2018).

După refuzul lui Allegri, responsabilii madrileni s-au reorientat către un alt tehnician italian, Carlo Ancelotti, care a mai luat la clubul spaniol între 2013 şi 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.