Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Massimiliano Allegri, încrezător în revenirea lui Paul Pogba

www.digisport.ro
Pogba

Italianul Massimiliano Allegri, antrenorul echipei de fotbal Juventus Torino, s-a declarat încrezător în şansele revenirii internaţionalului francez Paul Pogba la forma sa optimă, în ciuda accidentărilor repetate din sezonul trecut şi a faptului că nu a participat la pregătirea echipei din acest sezon, informează cotidianul L'Equipe.

"Anul trecut, eu am spus că Pogba va avea anumite dificultăţi să joace. Anul acesta, eu văd contrariul. Eu constat că Pogba este pe drumul cel bun", a spus tehnicianul italian, conform agerpres.

"Genunchiul său reacţionează bine şi este normal să nu ne aşteptăm ca el să fie în măsură de a juca titular peste zece zile, în prima etapă din Serie A (Udinese-Juventus, 19 august). Dar el este puternic şi talentat, iar dacă va fi disponibil chiar şi pentru 20 sau 25 de minute într-un meci, va fi foarte important", a mai subliniat Allegri.

În ciuda situaţiei sale, Paul Pogba a intrat şi el în vizorul cluburilor din campionatul Arabiei Saudite.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Al-Ittihad, echipa care i-a transferat în această vară pe golgheterul Karim Benzema de la Real Madrid şi pe mijlocaşul N'Golo Kante de la Chelsea Londra, încearcă acum să-l recruteze şi pe compatriotul acestora Paul Pogba, căruia i-a oferit o înţelegere pe trei ani, în valoare totală de 100 de milioane de euro.

Pogba este legat în prezent prin contract de clubul italian Juventus Torino, care nu s-ar opune însă plecării francezului în Orientul Mijlociu, în condiţiile în care acesta are un salariu de 10,5 milioane euro pe an la "Bătrâna Doamnă", iar în sezonul trecut a disputat doar zece meciuri, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

În vârstă de 30 de ani, Paul Pogba a vizitat recent centrul de pregătire al clubului Al-Iittihad, în cursul unei călătorii efectuate în Arabia Saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.