Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Massimo Carrera a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Spartak Moscova

renasterea.ro
fotbal

Antrenorul italian Massimo Carrera a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Spartak Moscova, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

În vârstă de 54 de ani, Carrera era la Moscova din 2016. Fără o experienţă îndelungată ca antrenor principal, el fiind secund la Juventus, la naţionala Italiei, şi chiar la Spartak, Massimo Carrera a reuşit în sezonul 2016/2017 să câştige titlul în Rusia, iar anul trecut să se claseze pe locul al treilea.

Anul acesta, însă, echipa antrenată de el a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar în campionat se află pe locul 7, cu 18 puncte, după 11 etape, la şapte puncte de liderul Zenit Sankt Petersburg.

Citește și: Agentul Mariei Șaropova neagă zvonurile privind contractul de sponsorizare: Jucătoarea are contract pe viață cu Nike

Ultima înfrângere, suferită cu scorul de 2-3, duminică, acasă, cu Arsenal Tula, i-a fost fatală italianului. Spaniolul Raul Riancho va asigura interimatul la meciul de joi, cu Glasgow Rangers din Liga Europa, apoi, potrivit presei ruse, echipa ar urma să fie preluată de Leonardo Jardim, demis de curând de la AS Monaco.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.