Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mastercard şi TransferGo, parteneriat pentru facilitarea transferurilor bancare internaționale

Mastercard şi TransferGo au anunţat un parteneriat prin care permit clienţilor din 20 de ţări europene, inclusiv din România, să facă transferuri internaţionale de bani de pe orice card sau cont bancar direct pe un card de debit sau credit Mastercard, potrivit unui comunicat al companiilor, potrivit AGERPRES.

Astfel, cu ajutorul soluţiei Mastercard SendTM, utilizatorii TransferGo pot transfera acum bani în timp real către posesorii de carduri Mastercard din Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Regatul Unit, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina şi Ungaria.

"Parteneriatul dintre TransferGo şi Mastercard vine într-un moment în care necesitatea unor sisteme puternice de plăţi digitale internaţionale este tot mai pronunţată, nevoia fiind accentuată exponenţial în perioada pandemiei. Vom continua să sprijinim puternic nevoile clienţilor noştri, atât a celor noi, cât şi a celor existenţi, pe măsură ce dezvoltăm şi implementăm o nouă tehnologie care ne permite să reacţionăm rapid, să facem faţă noilor provocări şi să obţinem rezultate", a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO & Co-founder TransferGo.

Plata se poate realiza folosind orice card sau cont bancar direct pe un card Mastercard emis în aceste ţări, utilizatorii beneficiind de o experienţă de plată simplă, rapidă şi convenabilă.

Mastercard SendTM permite transferuri de bani sigure, aproape în timp real, către şi de la miliarde de carduri, conturi bancare şi digitale din întreaga lume, şi este o platformă globală interoperabilă care permite oamenilor şi companiilor să trimită şi să primească bani oricând, oricum şi oriunde doresc.

Citește și: Cine este 'ultrasul' George Simion, liderul partidului AUR: o viață în peluză și promotor al mișcării naționaliste

"Oferirea de alternative reprezintă fundamentul activităţii noastre în cadrul Mastercard. Fie că vorbim despre plăţi domestice sau internaţionale, ne dorim ca toţi clienţii să aibă posibilitatea de a alege metoda de plată care se pliază cel mai bine pe nevoile lor, la un anumit moment. În acest sens, suntem încântaţi să colaborăm cu o companie inovatoare, precum TransferGo, care ne permite să ajungem la milioane de oameni din întreaga lume pentru a le oferi o soluţie rapidă şi sigură pentru plăţi internaţionale", a declarat Milan Gauder, Executive Vice President, Products & Innovation, Mastercard Europe.

Odată cu acest parteneriat, clienţii care doresc să efectueze transferuri internaţionale vor beneficia de cele mai înalte standarde de securitate, furnizate atât de Mastercard, cât şi de TransferGo. În calitate de companie de plăţi autorizată în Marea Britanie, TransferGo respectă standarde de securitate foarte stricte, inclusiv pe cele care ţin de siguranţa datelor personale ale utilizatorilor, cu ajutorul tehnologiei moderne de securitate, inclusiv prin intermediul protocolului SSL (Secure Socket Layers) de criptare a datelor, între serverele companiei şi browser-ul fiecărui utilizator. În acelaşi timp, instrumentele şi capabilităţile de securitate de top, oferite de Mastercard, oferă un nivel suplimentar de securitate pentru gestionarea riscurilor financiare, de reglementare şi fraudă.

Potrivit comunicatului, parteneriatul dintre TransferGo, una dintre companiile de plăţi cu cea mai rapidă creştere din lume, şi Mastercard reprezintă o continuare a demersului companiei în direcţia inovaţiei - ascultarea clienţilor şi găsirea de modalităţi care pot contribui la furnizarea de soluţii de plată rapide şi eficiente din punct de vedere al costurilor, atât pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu, cât şi a companiilor. Serviciul simplifică experienţa de plată, evitând serviciile bancare online complexe sau eliminând nevoia de a facilita detalii care, de multe ori, nu sunt la îndemână, cum ar fi IBAN-ul destinatarului. În doar două luni, septembrie şi octombrie, TransferGo şi-a dublat volumul de tranzacţii în Ucraina şi Rusia, în cazul transferurilor directe pe un card bancar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.