Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură DRASTICĂ luată de DSP București la ștrandul Moghioroș, acolo unde șase copii și patru adulți s-au intoxicat cu clor

strand moghioros

Direcția de Sănătate Publică București a informat Ministerul Sănătății că a fost suspendată activitatea ștrandului Moghioroș pentru a fi efectuate verificări, după ce șase copii și patru adulți au ajuns la spital pentru că ar fi fost intoxicați cu clor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț-bombă după cazul de la Caracal! Polițiștii cer legalizarea prostituției .

Ministerul Sănătății anunță că a fost informat de DSP București cu privire la suspendarea activității ștrandului Moghioroș până la remedierea deficiențelor constatate.

„În urma sesizării Poliției sector 6 cu privire la intoxicația cu clor a mai multor persoane, printre care și copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement și au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente”, informează Ministerul Sănătății.

Până la un rezultat final și remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activității acestei unități, arată sursa citată.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’

Șase copii și patru adulți care se aflau la un ștrand din Capitală au fost transportați la spital, luni, după ce au spus că se simt rău.

Autospeciala CBRN a efectuat măsurători și a depistat o depășire a valorilor de clor în camera de clorare, însă nu și în aerul din jurul bazinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.