Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri excepționale luate de eMag, în contextul coronavirusului: Un produs a fost blocat la vânzare, iar la altele, prețurile vor fi atent monitorizate

eMag
eMag

Produsul antibacterian care avea preţul de 39 de lei pe platforma eMag a fost suspendat de la vânzare, a anunţat, vineri seara, compania, care a precizat totodată că a eliminat orice fel de comision din partea Marketplace pe durata acestei situaţii de criză, cauzate de epidemia de coronavirus, pentru mai multe produse de protecţie.

"eMAG a eliminat orice fel de comision din partea Marketplace pe durata acestei situaţii de criză, pentru produse precum "masca chirurgicală", "halate medicale", "bonete/botoşi de unică folosinţă", "costume de protecţie medicale", "geluri şi săpunuri antibacteriene/dezinfectante", "dezinfectanţi pe bază de alcool şi/sau clor", "alcool sanitar" comercializate pe platformă. În plus, pentru a proteja interesele clienţilor noştri am comunicat partenerilor din marketplace că vom urmări foarte atent preţurile şi condiţiile comerciale aplicate pe platformă şi feedback-ul clienţilor, iar în măsura în care vom identifica situaţii în care încrederea clienţilor este înşelată vom lua toate măsurile care se impun. Produsul care avea preţul de 39 de lei a fost suspendat de la vânzare", se arată în comunicatul companiei.

Citește și: Ludovic Orban a transmis! Liderii partidelor parlamentare sunt invitați la consultări

Aceasta după ce gelurile şi spray-urile dezinfectante de mâini, care costau până acum între 5 şi 10 lei în magazine, au ajuns să fie vândute la preţuri de până la 39 de lei pe platforma eMag, pe fondul creşterii cererii pentru astfel de produse.

Mai mult, unele oferte sunt prezentate ca fiind promoţii, de la preţurile iniţiale de 55 de lei sau 35 de lei, spre exemplu.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur: Acest fapt arată cât de bolnavă este România! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.